Despre noi

SC ERLEND DIESEL SERVICE SRL

Peste 30 de ani de experienta in service sisteme diesel

Erlend Diesel este un service specializat in testarea si repararea sistemelor de injectie diesel. Cu multa pasiune, investitii, specializari, Erlend Diesel Service reuseste sa se dezvolte an de an si sa tina pasul cu noile tehnologii. Astfel, in 2007 obtine autorizare Delphi si devine Delphi Diesel Center si Delphi Diesel Service, iar in 2008 obtine autorizarea Bosch Sisteme de Injectie .
Erlend Diesel Service beneficiaza de un service modern, cu aparatura de ultima generatie, personal cu experienta vasta, specializat in testarea si repararea sistemelor de injectie de catre marii producatori Delphi, Bosch, Denso atat in tara, cat si in strainatate.
SC ERLEND DIESEL SERVICE SRL

ECHIPAMENTE

 

Stand de testare AVM2
Standul AVM2 – PC este un stand de incercare avansat, cu afisaj digital, asistat de calculator, cu 8 linii de masurare video.
Foarte flexibil, folosindu-se diferite accesorii se pot testa pompe in linie, rotative si Common Rail cu pana la 8 cilindri, precum si injectoarele EUI, EUP si Common Rail.
Este un echipament modern, sofisticat, cu programe de testare automate, semiautomate sau pas cu pas, cu o precizie de masurare de neegalat.
Combinat cu capacitatea de a testa “toate marcile” de echipamente de injectie, AVM2 – PC-ul a devenit alegerea evidenta.
* nr. 1 in lume – autorizat si recomandat de Delphi, Denso, Siemens (Continental) si Stanadyne
EUI si EUP Test Kit HK1500
Este un echipament complex de o inalta tehnologie. Acesta este folosit de catre Cummins, Delphi Diesel si alte OEM, pentru testarea in productie, inginerie si teste de anduranta in functionare a acestor unitati de injectie.
            Kit-ul cuprinde un cambox robust, doua module de control care reprezinta si interfata cu AVM2PC-ul si o serie de kit-uri specifice de montare pentru diferite tipuri si aplicatii ale EUI si EUP.
            HK 1500 este kit-ul de baza necesar pentru toate aplicatiile.
* Autorizat Delphi
MICRODIESEL CLEAN CABINET          
Cabinetul microdiesel este un cabinet de aer curat, special conceput pentru asamblarea echipamentelor de injectie diesel.
            Sistemele moderne de injectie Common Rail, EUI si EUP sunt fabricate cu tolerante ce impun pastrarea celor mai inalte standarde de curatenie in cadrul atelierelor diesel.
            Aceste sisteme trebuie sa fie reparate si manipulate intr-un mediu curat, care sa le protejeze de contaminare.
            Microdiesel Clean Cabinet este prevazut cu un filtru de aer HEPA de mare finete, care retine particule chiar si de 0,5 microni.
ULTRASUNETE      
Curatarea cu ultrasunete este cea mai moderna metoda de curatare fina. Piesele care urmeaza a fi curatate sunt plasate intr-un container de sarma care se introduce in rezervorul plin cu agent de curatare.
            Undele de sunet de inalta intensitate produse de catre un generator de ultrasunete sunt transmise apoi in baia de curatare.
            Acest proces creeaza milioane de bule fara aer, care datorita variatiei de presiune cauzata de activitatea ultrasonica fac implozie, formand astfel jeturi energice de lichid. Aceste jeturi indeparteaza particulele de mizerie chiar si din locurile cele mai greu accesibile (gauri, canalizatii, etc).
ULTRARINSE TANK     
Ultrarinse Tank oferta solutia eficienta la cerinte OE pentru clatirea pieselor dupa curatarea cu ultrasunete.
            Dupa ce componentele au fost curatate cu ultrasunete, pentru a elimina toate particulele libere. Ele trebuie spalate cu fluid de calibrare standard filtrat la 2 microni.
            Producatorii de echipamente originale impun o specificatie de clasa de curatenie (0) pentru aceasta operatiune.
            Ofera de asemenea capacitatea de a efectua un montaj umed, lubrifiat, o alta conditie a OE-urilor.
            Tank Ultrarinse HM 1009 a fost conceput pentru a se monta in interiorul cabinetului Microdiesel  formand astfel o veritabila “camera curata”.
            Aparatele cu ultrasunete, Ultrarise Tank si Microdiesel Clean Cabinet creeaza mediul perfect curat pentru operatiunile de service diesel.
KIT REPARARE INJECTOARE BOSCH   
Introducerea injectoarelor Common Rail a permis modificarea cerintelor de sistem precum standardele de emisii si aparitia unor noi functii inclusiv post-injectia. Acestea au dus la reducerea tolerantelor si cresterea cerintelor la reparare.
            Ultimul concept de service al injectoarelor Bosch denumit “FIS” a extins si mai mult posibilitatile de reparare a sistemelor diesel. Una dintre cele mai mari provocari ale acestei etape este calibrarea parametrilor functionali, in special a fortei arcului armaturii, a jocului minim, a fortei arcului duzei, a cursei acului duzei, a cursei totale si a cursei armaturii cu tolerante de nivelul a 1/1000 mm.
            Toate sculele necesare efectuarii operatiunilor de reparare a injectoarelor Common Rail au fost dezvoltate in baza ansamblului de scule utilizate in procesul de productie.
            Standardele aplicate in procesul de productie Bosch sunt aplicate acum si in cazul tehnologiei de service.
RETELE SOCIALE

Urmareste-ne pe

retelele sociale